Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Az önkormányzat által szervezett kedvezményes lakossági virágpiac lesz 2021. május 15-én, szombaton 7.00 – 12.00 óra között a Faluház udvarán (Bejárat a Café Chaplin terasza felől).

A piactéren tartózkodás módját, a virágok vásárlásának és átadásának rendjét a hatályos veszélyhelyzeti szabályozás határozza majd meg, amely a vásár helyszínén olvasható lesz. Az akció célja a település közterületeinek szépítése.

A biatorbágyiak a lakcímkártyájuk felmutatásával 150 Ft / tő áron juthatnak hozzá személyenként maximum 50 palántához.

Az önkormányzat kérése, hogy a növényeket közterületre, vagy a közterületről jól látható telekrészre, balkonra, ablakokba helyezzék el, hogy a vásár a település egészének virágos megjelenését szolgálhassa.

Palántaválaszték: bársonyvirág, begónia, bojtocska, hamvaska, kakastaréj, kerti verbéna, lobélia, napvirág, mézvirág, paprikavirág, petúnia, pistike, porcsinrózsa, tihanyi levendula, vinka.

A virágpiacon vásárolt növények ültetését az önkormányzat figyelemmel kíséri, és a legügyesebb, legkreatívabb kertészkedők kompozíciói eséllyel indulnak „A legszebb porta” versenyen.

Fontos, hogy a lakcímkártyáját hozza magával, mert csak ennek felmutatása után válik jogosulttá a kedvezményes vásárlásra. Kérjük a virágok elszállításához gondoskodjon saját ládáról vagy kosárról! – írják a szervezők

Forrás:
Otthonunk Biatorbágy, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com