Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda 2021. május 10-től csak az óvodai ellátást igénybe vevők részére tudja biztosítani a napi étkeztetést.

A Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda közösségi oldalán tett tájékoztatója szerint jövő hét hétfőtől, azaz 2021. május 10-től várhatóan már minden köznevelési intézményben, valamennyi évfolyamon, a megelőző óvintézkedések megtartása mellett, visszatér az élet a normál munkarendbe.

Az óvoda tapasztalata, hogy egyre több gyerek tér vissza a csoportjába és ezzel párhuzamosan pedig már nagyon lecsökkent azon családok száma, akik éltek az ebéd elvitelének lehetőségével. Az igény megszűnte okafogyottá teszi ennek a fenntartását, így május 10-től csak az óvodai ellátást igénybe vevők számára biztosítjuk az étkezést – olvasható a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda Facebook oldalán.

Forrás:
Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda információs oldala, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com