Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Még májusban dönt a kormány a nyári táborok megtartásának lehetőségéről és annak feltételeiről – tudatta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón.

Elmondta: várhatóan döntés születik majd arról, hogy érvényét veszti a védettségi igazolás azoknál, akik nem veszik fel a második oltást.

Beszélt arról is: május végétől lehetnek koncertek, ha addigra meglesz az ötmillió beoltott, az esküvők, lakodalmak esetében is hasonló a helyzet.

Gulyás Gergely bejelentette: a kormány még ebben a hónapban dönt a nyári táborok megtartásának lehetőségéről és annak feltételeiről.

Augusztusig biztosan kelleni fog a védettségi igazolvány a különböző szolgáltatások igénybe vételéhez Magyarországon – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com