Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Biatorbágyi Ifjúsági Bűnmegelőzési Klub ingyenes a KRESZ oktatást biztosít 15 fő részére – olvasható a Biatorbágy Bűnmegelőzés Facebook oldalán.

A jó idő beköszöntével a Biatorbágyi Ifjúsági Bűnmegelőzési Klub ingyenes KRESZ oktatást szerves 15 év alatti, vezetni vágyó fiatalok részére. Az elméleti oktatás mellett a 12 év felettiek – szülői beleegyezéssel – megismerkedhetnek a Quad vezetéssel és aki a 14 évét is betöltötte pedig a robogóvezetés rejtelmeivel.

Az oktatáson kizárólag a Klubtagok vehetnek részt, így aki részt szeretne venni rajta, először be kell lépnie.

Az új belépők a negyedik klubnapon kezdhetik meg a vezetési gyakorlott, addig csak elméleti képzésben részesülhetnek. A jelentkezőnek biatorbágyi lakosnak kell lennie és nem lehet több 15 évesnél. A felvételkor előnyt élveznek a helyi iskolákban tanuló diákok.
A járművezetés előtt az oktató felméri a vezetni vágyó fiatalok képességeit, hogy az eléleti tudás elsajátítása után megkezdődhessen a gyakorlati oktatás is. Csak azok a gyerekek vezethetnek járművet, akiket az oktató erre képesnek tart.

Jelentkezni lehet a penzes.police@gmail.com  e-mail címen, vagy hétköznapokon, 16:00 óra után telefonon (06-30/8684561) Pénzes Lászlónál.

Forrás:
Biatorbágy Bűnmegelőzés, Kiemelt fotó: Biatorbágy Bűnmegelőzés Facebook

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com