Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A koronavírus miatt bevezetett, vészhelyzetben hozott védelmi intézkedések feloldásának negyedik lépése közé tartozik, hogy 2021. május 10-től a közigazgatásban is visszatér a jelenléti munkavégzés. A Völgyhíd TV riportjából kiderül, hogy ez milyen változásokkal jár Biatorbágy életében.

A Kormány a veszélyhelyzet fenntartása mellett – 233/2021. (V.6.) rendeletével – 2021. május 10. napjától megszüntette a közigazgatásban elrendelt otthoni munkavégzést, így Biatorbágyon a Polgármesteri Hivatal megnyílik. A hivatal munkarendje és elérhetőségei újra a lehetőséget biztosítanak a személyes ügyintézésre, ahol továbbra is fontos a még érvényben lévő védelmi intézkedések betartása.

Dr Hajdu Boglárka városunk jegyzője elmondta, hogy a hivatali ügyintézés során csak rendkívüli esetekben és előre egyeztetett időpontban lehet felkeresni a polgármesteri hivatalt.

Tarjáni István Biatorbágy polgármestere ismertette az oktatási-, közművelődési intézmények valamint sportlétesítmények életében  2021. május 10-től érvényes változásokat.

Forrás:
biatorbagy.hu, Kiemelt kép: Média Kft

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com