Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

János evangéliuma 17:3

Az pedig az örök élet, hogy ismernek téged, az egyedül igaz Istent, és akit elküldtél, a Jézus Krisztust.

 

Most, hogy már kifelé jövünk a járványból, fellélegzünk. Már alig vártuk, hogy minden visszatérhessen a régi kerékvágásba. Azonban már nem lesz minden a régi. Sokat tanultunk az elmúlt időszakban. Jobban megbecsüljük a találkozásokat, családi összejöveteleket. A kézfogásokat, öleléseket. Ajándéknak tekintsünk mindennapot, és jól használjuk ki a szeretteinkkel, barátainkkal együtt töltött perceket.

Jézussal is többet találkozhatunk a templomban és megismerhetjük Őt Igéjén/Szentíráson/keresztül. Egymás hite által is erősödhetünk! Megígérte Urunk, hogy ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az Ő nevében, ott van közöttük. Ebben a hitben éljük meg találkozásainkat hálás szívvel!

Forrás:
Tankó Zoltánné, református lelkipásztor

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com