Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Az M1-es zsámbéki pihenőjénél eddig a Mol által üzemeltetett benzinkutakat átvette a Lukoil, amelyik az egyik legnagyobb, tőzsdén jegyzett integrált olajvállalat a világon. 

Új Lukoil-töltőállomásokkal bővíti kúthálózatát a Normbenz Magyarország Kft. Az M1-es autópálya 28. kilométerénél található, korábban a Mol által üzemeltetett kútpáron – írják a BudaPestkörnyéke.hu hírportál szerkesztőségének küldött közleményben.

Az M1-es autópálya zsámbéki pihenőhelyénél található kutak átvételével a Normbenz Magyarország Kft. kezelésében álló hazai Lukoil-töltőállomások száma már eléri a 79-et. Az új kútpár kedvező elhelyezkedése révén a Győr, Sopron vagy Ausztria irányába utazók, illetve az innen Budapestre érkezők is igénybe vehetik a Lukoilnál elérhető, értéknövelt szolgáltatásokat – írják.

A magyarországi kúthálózatok közül autópálya menti töltőállomáson elsőként a Normbenz Magyarország nyitott széles választékkal rendelkező élelmiszerüzleteket 2018-ban, az M7-es tárnoki szakaszán. Most az M1 zsámbéki pihenőhelyénél is egy Despar-élelmiszerüzletekkel bővített kútpárt alakítottak ki.

„Legújabb beruházásunk eredményeként már az M1-es autópályán utazók számára is elérhetővé váltak a Lukoil-töltőállomások minőségi üzemanyagai és széleskörű szolgáltatásai. A hosszabb autóutakra indulókra és a környékbeli ingázókra egyaránt gondoltunk, így a kikapcsolódást szolgáló gyorséttermek, illetve a tankolás és bevásárlás összekapcsolását lehetővé tevő Despar-élelmiszerüzletek egyaránt megtalálhatóak új kútjaink kínálatában” – mondta Horváth Dori Jenő, a Normbenz Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

Mivel az M1-es autópálya mentén nagy felárral lehet értékesíteni az üzemanyagot, ezért biztosan nem a legolcsóbb kutak közé fog tartozni a két új Lukiol kút.

Forrás:
budapestkornyeke.hu, Kiemelt kép: Új Lukoil-kút az M1-es autópályán a zsámbéki pihenőben – Forrás: Lukoil

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com