Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Eredményesen zárult a biatorbágyi önkormányzat értéktár bizottsága által kiírt országos grafikai pályázat, amely helyi értékeink megjelölésére keresett ötletes és kivitelezhető megoldásokat. A hatályos szabályok megtartásával rendezett ünnepélyes díjátadóról a Völgyhíd Televízió készített felvételt.

Az önkormányzat házasságkötő termében rendezett díjátadón házigazdaként Nánási-Kézdy Tamás képviselő, a Biatorbágyi Értéktár Bizottság elnöke fogadta a nyerteseket. Tarjáni István polgármester a helyi értéktár bizottság munkáját méltatva üdvözölte a megjelenteket és gratulált a pályázóknak. A beérkezett terveket Tótpál Judit, DLA építész, a bíráló bizottság megbízott elnöke, a Biatorbágyi Értéktár Bizottság tagja ismertette, kiemelve az egyes alkotások erényeit.

A grafikai pályázat jutalmazottjai közül Bendel Nikolett a második helyezésért, Szilágyi Szabolcs és Józsa Krisztina alkotópárosa az első díjért vehette át az elismerő oklevelet.

Az eseményt követően a Völgyhíd Tv szerkesztő-riportere Bencze Tibor és Varga Zétény operatőr készített interjút a résztvevőkkel.

Forrás:
biatorbagy.hu, Kiemelt kép: Média Kft

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com