Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda közösségi oldalán tájékoztatja a 2021/2022-es oktatási évre felvételiző gyerekek családjait, hogy az óvodai felvételiről szóló határozatot legkésőbb szerda estig megküldik e-mailben.

Idén is sokan jelentkeztek a helyi Benedek Elek óvoda tagintézményibe, így a közel 200 család kiértesítése is folyamatos. Az intézményvezető arra kéri a felvételiző családokat, hogy aki 2021. május 19 estig nem kapná meg a felvételi határozatot szóló e-mailt, az jelezze a beiratkozáshoz használt e-mail címen.

“Sajnos nem minden kisgyermeket tudtunk felvenni az első helyen megjelölt tagintézménybe, mert a férőhelyek száma már nem tette ezt lehetővé. Ám minden gyermek olyan óvodába kerül, melyet a szülők szerepeltettek a beiratkozás során leadott adatlapon.
Újonnan induló kiscsoportjaink feltöltöttsége szinte minden esetben eléri a 120%-os felső határt, ezzel leszűkítve a módosítási lehetőségeket is.” – olvasható az óvoda információs oldalán.

Kérdés, kérés esetén a tagóvodák vezetőihez lehet fordulni, ahová a gyerek felvételt nyert, vagy jelentkezett.

Forrás:
Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda információs oldala, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com