Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Egy fiatal iskola életében óriási öröm, amikor az első évfolyamok központi felvételi eredményeiről pozitív visszajelzések érkeznek.

Megnyugtató az a tény, hogy a nagyszerű Országos Kompetencia Mérés eredményei után évről évre ilyen sikeresek a Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola tanulói a középiskolai felvételin, hiszen minek is van a legnagyobb tétje, ha nem a továbbtanulási eredményeknek.

Az elmúlt egy év járvánnyal terhelt időszakában több hónapos online oktatásban készültek a jelenlegi 8. osztályosok a nagy megpróbáltatásra. De járvány ide vagy oda az elmúlt nyolc év kitartó közös munkája, odafigyelése ebben az évben is meghozta az örömteli eredményeket.

Az országos 47,2 átlag, az egyházmegyei 48,2 átlaghoz képest tanulóink 63,7 összesített átlagpontszámot értek el a matematika és magyar felvételi pontokkal.

Óriási siker számunkra, hogy ezzel az eredménnyel a Székesfehérvári Egyházmegyében a 14 katolikus általános iskola közül az összesített pontok alapján elsők lettünk.” – olvasható az iskola sajtóközleményében.


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com