Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A korlátozások enyhítésének köszönhetően végre lehetőségünk van már otthonunktól távol találkozni családtagjainkkal, barátainkkal, irodán kívüli megbeszélést szervezni üzleti partnereinkkel. Szerencsére a nagymama főztjéről ekkor sem kell lemondanunk! 

Az elmúlt egy évben a Gastland M1 a felszabadult energiáját a fejlesztésekre fordította. Festettek, felújítottak, dekoráltak és létrehoztak egy új családi fészket.

2021. április 24-én megnyitotta kapuit a hazai ízek otthona, a Fészek Csárda.

A Gastland M1 Hotel Páty és Biatorbágy határán, távol a város zajától, könnyen megközelíthető, zöldövezeti környezetben található hotel, étterem és konferenciaközpont falai vendégszeretettel vannak kitéglázva.

Térjenek be az újonnan nyitott Csárdába és az unalmas pénteki vacsora a múlté lesz!

Romantikusan megterített asztalokra a finom, magyaros ételek elfogyasztása mellé interaktív meglepetések is kerülnek, ezzel is új, komplexebb szolgáltatást nyújtva vendégeiknek.

Asztalfoglaláshoz keresse bizalommal az alábbi elérhetőségeken a csárdát:
reservations@feszekcsarda.hu
telefonszám: +36 30 513 4243

 

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com