Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Kétféle módon lehetünk jogosultak a védettségi igazolványra, elsőként, ha az engedélyezett oltások valamelyikét felvettük, másodsorban ha átestünk a koronavírus fertőzésen és ezáltal a szervezetünkben koronavírussal szembeni ellenanyag van jelen. Már kapható a gyógyszertárakban az első hazánkban engedélyeztetett védettségi teszt, amely egy csepp vérből képes kimutatni védettségünket a koronavírussal szemben.

A Primacovid védettségi teszt hiánypótlónak számít a piacon, segítségével például védettségi igazolvány igénylése előtt már otthon meggyőződhetünk arról, hogy átestünk-e a betegségen. Sőt a rendszeresen elvégzett védettségi gyorsteszttel az is követhető, hogy meddig van a szervezetünkben ellenanyag. Elsőként a Benu patikák kezdik meg a termék forgalmazását, majd követi a többi patikalánc.

Amennyiben a teszt azt mutatja, hogy kialakult védettség szervezetünkben a koronavírussal szemben és védettségi igazolványt szeretnénk igényelni, el kell végeztetnünk egy hivatalos vizsgálatot is.

A jogszabály szerint egészségügyi szolgáltató által kiállított leletre van szükség, amelyen szerepel, hogy „az igénylő szervezetében a koronavírus elleni ellenanyag jelen van.” Ezt követően elektronikusan indíthatjuk meg az igazolvány igénylését, melynek kiállítási díja 3000 Ft.

Tavasszal már hatalmas lett volna a kereslet a termék iránt, ugyanis az otthon elvégezhető teszttel egyre többen szeretnék megtudni van-e a szervezetükben ellenanyag a koronavírussal szemben. Ennek például akkor is nagy jelentősége van, ha védettségi igazolványt igényelnénk, ugyanis segítségével otthoni körülmények között ellenőrizhetjük, hogy átestünk-e a betegségen és kialakult-e védettség a szervezetünkben a koronavírussal szemben.

Gyors és fájdalommentes

A megvásárolt Primacovid teszt doboza tartalmaz mindent, ami a minta levételéhez szükséges: használati útmutatót, rapid tesztkazettát, steril ujjbegy lándzsát, hígítószert, vérvételre szolgáló pipettát, antiszeptikus bőrtisztító kendőt a teszt biztonságos elvégzéséhez. Maga a teszt, gyors, és fájdalommentes, csupán egy vércukor-méréshez hasonló tűszúrás elég, hogy az elvégzéséhez szükséges vérmennyiséget, azaz egy cseppet megkapjuk.

A tüdő vitaminja

A Primacovid magyar forgalmazója hozta létre tavaly, a koronavírus járvány indulása után az Air7 nevű tüdővitamin-készítményt is, ami egy Magyarországon fejlesztett és gyártott étrend-kiegészítő, de már nemzetközi piacon is sikereket ért el a koronavírus-elleni küzdelemben.

Az Air7 készítmény nem gyógyír a koronavírus okozta betegségre, de segít megerősíteni a tüdőt, amivel könnyebben védekezhetünk a megbetegedés ellen. A különböző vitaminok összességének hála a készítmény segít a vér oxigén ellátását, valamint erősíti az immunrendszert. A táplálék-kiegészítőbe olyan vitaminok kerültek bele, mint például az ACE, B6- és D3-vitamin, valamint Q10 koenzim és Cordyceps sinensis magashegyi gombafaj kivonat.

Az Air7-et szedők közül sokan arról számoltak be, hogy míg korábban nehézségeik voltak a légzésnél, a készítmény alkalmazása óta ezek szinte elmúltak. Maga a készítmény nemcsak a tüdőbetegségben szenvedőnek segít, hanem az egészséges embereknek is, mivel a Covid-19 betegség elsősorban a tüdőt támadja. A cég termékportfóliójába jól illeszkedik az újonnan forgalomba helyezett Primacovid védettségi teszt.

Forrás:
sajtóközlemény, Kiemelt kép: primacovid.hu

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com