Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Öt ország hét televíziós csatornája sugározza a Virtuózok hetedik évadát, amely a Duna Televízióban lesz látható november 19. és december 17. között és amelyre május végéig még lehet jelentkezni – hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti adásában.

A Virtuózok V4+ 2021 nemzetközi sorozat idén a visegrádi négyek országai és Horvátország tehetségeit kutatja.

A 2014-ben indult Virtuózok az első és egyetlen magyar fejlesztésű komolyzenei tehetségkutató műsor, amelyet ma már más országban is megrendeznek – hangsúlyozta Peller Mariann, a Virtuózok alapítója.

Mint mondta, ebben az évben két magyar castingadás is látható lesz, amelyből a négy legjobb magyar tehetség kerül ki.

Idén a százezer eurós összdíjazású versenyen országonként egy győztest hirdetnek, emellett közönség-és különdíjakat is kiosztanak.

Tavaly Szerbia, idén pedig Horvátország csatlakozott a megmérettetéshez – tette hozzá.

“Azzal, hogy médiaplatformot kapnak a fiatal tehetségek a közmédiában, az nagyon nagy előnyt jelent számukra, ezáltal megismeri őket ország-világ” – mondta Peller Mariann, kiemelve, hogy idén Plácido Domingo operaénekes-karmester is helyet foglal a zsűriben, ami lehetővé teszi a tehetségeknek, hogy eljussanak a világ nagy koncerttermeibe.

Bogányi Gergely zongoraművész, a zsűri tagja elmondta: az idei adásban új Bogányi-zongorán fognak játszani a gyerekek.
Beszélt arról is, hogy a Kis Virtuózok Alapítvány elnökeként a verseny után is részt vesz a tehetségek mentorálásában és igyekszik biztos útmutatást adni nekik.

A Kis Virtuózok Alapítvány 2014-ben jött létre, alapvető feladata, hogy a műsor után segítse a fiatalokat, mesterkurzusokkal, ösztöndíjjal és fellépési lehetőséggel – hangsúlyozta Peller Mariann.

A Virtuózok hetedik évadára is várják a kis tehetségek jelentkezését.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com