Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

U14-es korosztályunk számára kedvezően alakultak az előző forduló eredményei. Tajti András tanítványai előreléptek a tabella második helyére. – olvasható a Viadukt SE Facebook oldalán. 

A hétvégi mérkőzésről készült edzői értékelés:
„Nagyszerű szezon végéhez közeledik a csapat, rengeteg munka van az eredmények mögött. Sokszor mondjuk és tartjuk is magunkat hozzá, hogy nem a tabellán keressük a fejlődés nyomait, de kétségtelenül örömteli, amikor a csapat ott is viszontláthat valamit a munkájából. Sokáig nem gondoltuk volna, hogy az utolsó fordulóban a második hely megtartásáért játszhatunk, nem is nagyon figyeltük az eredményeket, a játékunkkal voltunk elfoglalva. Megannyi fordítás, nehéz, küzdelmes meccsek és egy nagyszerű közösség, tele egyéniségekkel kellett ahhoz, hogy ezt megélhessék a fiúk. Ez is lesz a legfontosabb a hétvégén, mennyire tudunk önmagunk maradni és felszabadult örömmel játszani a Soroksár elleni záró fordulóban.”

A fiúk szombaton 10 órától játsszák utolsó mérkőzésüket és egy győzelemmel, ezüstéremmel a nyakukban térhetnének pihenőre.

A tét nagy, szükség van a szurkolók biztatására, legyünk ott minél többen és szerezzük meg a srácokkal az ezüstérmet!  Győzelemre fel! Hajrá, Vidok!

Forrás:
Viadukt SE Facebook oldala, Fotó: Viadukt SE

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com