Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Brad Meltzer: Én, Amelia Earhart (Aion Kiadó, 2021) – Könyvajánló gyerekeknek (5+)

„Bármi is az álmod, kövesd azt! Dolgozz keményen érte! Meg tudod valósítani!”

1904-ben egy hétéves kislány, Amelia elhatározta, hogy saját hullámvasutat épít testvérével a hátsó kertben. A fészer, néhány palló és egy görgőkkel felszerelt faláda adott volt a tervéhez. A sikeres megvalósítás, a „repülés” élménye fantasztikus volt számára, bár nagymamája nem ugyanezt gondolta akkor.
Később Amelia Earhart egyre többször és egyre nagyobb távolságokat megtéve szelte át az eget igazi repülőkkel. Ő volt az első nő, aki teljesen egyedül átrepülte az Atlanti-óceánt, és aki soha nem ismert akadályokat álmai megvalósításában.
Ez a vidám rajzokkal és beszélgetős stílusban megalkotott képeskönyv arra ösztönzi a legfiatalabb olvasókat is, hogy merjenek nagyot álmodni, és szüntelenül törekedjenek annak megvalósítására.
„Amelia Earhart a legkedvesebb hétköznapi hősöm, aki megváltoztatta a világot.” – Zsuzsa, a Kisgombosból

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com