Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Kungl Vilmos és a lányok a Kolozsvárin játszottak barátságos mérkőzést a Zsámbéki SK csapatával – olvasható a Viadukt SE Facebook oldalán.

Az edző örömmel értékelte a látottakat, jó erőfelmérőnek tekintve a találkozót:

A csapat többségének ez volt az első alkalma, hogy az edzésen gyakorolt elemeket mérkőzésen is alkalmazhassa. A lányok a kezdeti lámpalázat leküzdve nagyon jó mérkőzést játszottak. A vendégcsapat jelenleg még előttünk áll, de jó volt látni, hogy a csapat tudatosan, helyenként szemre is tetszetősen futballozott. Két pályán folyt egyszerre a játék, mind a két társaság gólratörően focizott. Ennek eredményeképp sok gólt lőttek a csapatok. Rettentő büszke vagyok a társaságra, ügyesek voltak nagyon. További sok sikert kívánunk a Zsámbéki lányoknak! Bízom benne, sok ilyen jó hangulatú mérkőzésben lesz részünk a jövőben!

Ezúton is köszönjük a Zsámbéki lányoknak, hogy elfogadták a meghívást, ezzel is segítve csapatunk felkészülését.
Lányaink jó úton haladnak, hiszen kevesebb, mint egy év alatt valódi csapattá kovácsolódtak össze, amiben igen sok elvégzett munkájuk van.

Bravó, csajok! Hajrá, VIDOK!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com