Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Hatalmas dugókra kell készülni az M1-M7 bevezetőn, mert másfél évre lezárják a Lánchidat és egybefüggő buszsávot alakítanak ki Budáról, a Hegyalja úton át, egészen Pest keleti részéig. Ez azt jelenti, hogy a most is szinte járhatatlan Hegyalja úton mindössze egy sáv marad az autósoknak, a másikat csak buszok, taxik, motorosok és elektromos autók használhatják – tudatta a budapestkornyeke.hu.

Három nagyberuházás is elindul a következő egy hónapban Budapesten: a pesti alsó rakpart megújítása a Margit híd és a Parlament között, a Lánchíd felújításának újabb szakasza és a Blaha Lujza tér felújítása – közölte a főpolgármester kabinetfőnöke kedden a Facebook-oldalán.

Június 16-án kezdődik a Lánchíd felújításának újabb szakasza; lezárják az útpályát, a felújítás végéig nem lehet átkelni a hídon – olvasható a bejegyzésben. A Lánchíd kiesése miatt átalakul a közösségi közlekedési hálózat: egyes buszjáratok módosított, illetve rövidített útvonalon közlekednek majd, ugyanakkor fejlesztik Buda és a pesti belváros közösségi közlekedési kapcsolatait.

Az M1-M7 bevezetőn autózók óriási dugóra készüljenek reggelente befelé, majd délután hazafelé, hiszen a két sávon is alig járható Hegyalja úton másfél évig mindössze egy sávja lesz az autósoknak.

Várhatóan sokan alternatív útvonalakat keresnek majd a városba be, illetve kijutáshoz. Ilyen lesz majd a Budakeszi út, az Egér út vagy Gazdagrét felé a Farkasréti temető irányában a kerülő. Mivel a kelenföldi P+R parkolóban reggel nyolckor már nem találni üres helyet, borítékolható, hogy a környéken nehéz lesz az utcai parkolás még az ott élők számára is.


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com