Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Ismét felbukkantak a magukat graffitis művésznek képzelő festékszórós rongálok, Biatorbágyon és Herceghalomban is – olvasható a Biatorbágy Bűnmegelőzés Facebook oldalán.

Az eddig bejelentett esetek kapcsán már folyamatban van az adatgyűjtés, és az elkövető személyével kapcsolatban is vannak információk. A hivatalos gyanításhoz szükséges bizonyítékok gyűjtése még folyamatban van, ezért a Polgárőrség kéri a lakosságot, amennyiben bármilyen információval rendelkezik a rongálással kapcsolatban azonnal jelezze a Polgárőrség felé.

50 000 Ft-os jutalom jár a megfelelő bizonyítékokat szolgáltató személynek. “Természetesen az informátor személyét titokban tartjuk” – írják a közösségi oldalon.

Továbbá felhívják a lakosság figyelmét, hogy akinél fel merül a gyanú, hogy festékszóró palackot tart magánál a parkokban – figyelemmel a korábbi bejelentésekre -, feltartoztatásra és bűncselekmény gyanúja miatt átadásra kerül a rendőrségnek.

Forrás:
Biatobágy Bűnmegelőzés Facebook oldala, Kép: Illusztráció Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com