Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság és a Magyar Gyógyszerészi Kamara a Roche Magyarország Kft. támogatásával pályázati felhívást tettek közzé a „Kedvenc Patikám” cím elnyerésére.

Immáron 11. alkalommal lehet szavazni a “Kedvenc Patikám” díjra, amelyben városunkban működő mind három patikára is esélyes lehet.  A címért az ország bármely területéről minden aktív patika és gyógyszertár pályázhat.

A “Kedvenc Patikám” pályázat célja, hogy a betegek véleményt tudjanak formálni a patikai szolgáltatásokról, a munkájáról szavazatukkal, mellyel nem kizárólag egy gyógyszerészt hanem az egész patika munkáját minősítik.

A szavazatokat 2021. szeptember 30-ig lehet leadni online vagy papír alapon. A papír alapú szavazólapokat postai úton, a Nero Solution Kft 1506 Budapest, Pf 86/1 címre várják.

A szavazás teljesen anonim és csupán néhány percet vesz igénybe.

A “Kedvenc Patikám” cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXXI. kongresszusán kerül sor.

Legyen Biatorbágyon az ország kedvenc patikája!

 


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com