Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

A Budapesti Közlekedési Központ különleges ajánlattal készül, a júniusban érvényes BKK-bérlet 20 százalék kedvezményt biztosít a Budapest Gyógyfürdői által üzemeltetett fürdőkbe és strandokra.

„Használd ki a BKK Budapest-bérleted! Több van benne, mint gondolnád”– olvasható a BKK honlapján. A júniusban érvényes BKK Budapest-bérlet tulajdonosa Budapest Gyógyfürdői és Hévízei online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából 20 százalék kedvezményt kap a pénztárakban feltüntetett jegyárakhoz képest.

Úszáshoz, kikapcsolódáshoz, lazításhoz, baráti élményekhez, testi-lelki feltöltődéshez egyaránt igénybe vehető a BKK által kínált kedvezmény, és felfedezhetők Budapest ikonikus fürdői és strandjai: a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Dandár, a Csillaghegyi, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Palatinus, a Római és a Pünkösdfürdő.

A kedvezmény a 2021. június 1. és 30. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik. A kedvezményes felnőtt fürdőjegyek június 1. és július 4. között vásárolhatók meg online a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. honlapján.

 A 20 százalékos kedvezmény érvényesítéséhez nem kell mást tenni, mint 2021. június 1. és július 4. között ellátogatni a jegyek.budapestgyogyfurdoi.hu weboldalra, és felnőtt fürdőbelépő vásárlásakor kuponkódként megadni Budapest-bérleted számát.

A kedvezmény beváltásához szükséges kód a kampány idején vásárolt Budapest-bérleteknél a vásárlást követő harmadik munkanapon lesz érvényes. Egy érvényes Budapest-bérlettel egy teljes árú felnőtt belépőjegy vásárolható.

Fontos, hogy a fürdőkbe kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal és érvényes Budapest-bérlet lehet belépni. Az igazolvány csak személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényes.

A tizennyolc éven aluli, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező személyek csakis a koronavírus ellen védett személy felügyeletével látogathatják a fürdőket. A tizennyolc éven aluli személyek életkorukat diákigazolvány felmutatásával is igazolhatják.

Forrás:

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com