Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Végre itt a szép idő, igazi nyári hétvégére számíthatunk! Ha a közelben szeretnénk egy kis kulináris kirándulást tenni, akkor nem kell messzire mennünk, a szomszédos Etyeken ezen a hétvégén rendezik a nyári pikniket.

Idén kicsit más lesz ez a piknik, ahogy minden más a covid járvány kezdete óta, de ez ne szegje kedvünket, mert BIZTONSÁGOS PIKNIK -et hirdettek a szervezők.

A következőt írják a rendezvény hivatalos honlapján:

„A Nyári Etyeki Piknik LIGHT verziója lesz a Gasztrosétányon június 5-6-án. Mit is jelent ez? Az egyes pincék, vendégváróhelyek összehangolt nyitva tartását, a pincék önállóan gondoskodnak a saját helyszínükön a szabadtéri létszámkorlátról, a zárt vendégterekben a védettségi igazolványok meglétéről és minden szükséges higiéniai előírás betartásáról.”

További információ: etyekipiknik.hu

Kellemes időtöltést, finom falatokat és kortyokat kívánunk piknikező olvasóinknak!

Forrás:
etyekipiknik.hu, Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com