Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Most hétvégén rendezik az első koncert az új sóskúti Karavella Szabadtéri Színpadon, a létesítmény honlapján található rendezvénynaptár szerint.

A Karavella Szabadtéri Színpad egy vadonatúj rendezvényhelyszín, amely Sóskúton, a Benta-patak völgyében helyezkedik el, a színházi előadások alkalmával 600 főt, míg koncertek esetén 1000 fő a hely befogadóképessége – olvasható a weboldalon.

Júniusi programok közt szerepelnek az EDDA mellett, Molnár Ferenc Caramel és P.Mobil koncertek, a Dumaszínház előadása, ingyenes élőzenés kívánságműsor, ingyenes FOCINAP – EB élő közvetítéssel, és a Játékszín előadásában: Hatan pizsamában c. színdarab.

Jegyek online előfoglalásban és a helyszínen is vásárolhatóak.

“A belépéshez minden rendezvényre (koncert, színház, egyéb rendezvény) védettségi igazolvány szükséges! A védettséget igazoló hivatalos applikációban felmutatott igazolást is elfogadjuk!” – írják.

További információ: caravella.hu

Forrás:
caravella.hu, Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com