Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

“Továbbra is várjuk a regisztrációkat a szerdai utcafórumra! A 2022/2023-as tanévben induló Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium fejlesztése hamarosan elindul. Az iskoláról és a fejlesztés részleteiről szeretnénk első körben az érintett utcák lakóit tájékoztatni.” – olvasható a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium Facebook oldalán. 

Mint már korábbi cikkünkben is beszámoltunk róla, új középiskolai fejlesztés veszi kezdetét 2021.májusával Biatorbágyon. Ezzel kapcsolatosan tart lakossági fórumot a BIT.

A lakossági tájékoztatás 2021. június 9-én 16:00 és 18:00 órakor lesz az Antall József utca 1. szám alatt, amelyre elsősorban a Juhász Gyula és az Ohmüllner Márton sétány lakóközösségét várják.

Előzetesen regisztráljon az alábbi űrlapon: https://www.bit-edu.hu/regisztracio/

A fórumon a Völgyhíd TV készít felvételt, amely látható lesz a televízióban, a Völgyhíd TV weboldalán, a Facebook oldalán illetve a YouTube csatornáján.

Forrás:
Media Kft., Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com