Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Felújítják Törökbálinton az M7-es autópálya feletti gyalogos-kerékpáros felüljárót, a munkálatok miatt június 7-től augusztus 31-ig a Köztársaság tér és a Jókai Mór utca közötti szakaszon a hidat a közforgalom elől lezárják – közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-vel hétfőn.

Ez idő alatt a gyalogosok a 300 méterre található Kazinczy Ferenc utcai felüljárót vehetik igénybe.

A felújítás miatt, várhatóan június közepétől az M7-es autópálya forgalma ideiglenes sávzárásos forgalomterelés mellett haladhat. A forgalmat csúcsidőszakon kívüli napi munkavégzésekkel ütemezve korlátozzák. A korlátozások menetirányonként egy forgalmi sávot érintenek és előreláthatóan 10 munkanapig tartanak.

A közleményben emlékeztettek, hogy a NIF Zrt. beruházásában zajlik a Budapest és a Balaton közötti kerékpárút közel teljes szakaszának kiépítése több szakaszra bontva, ennek részeként a Budapest-Etyek közötti szakasz munkálatain belül újítják fel az M7-es autópálya feletti gyalogos-kerékpáros felüljárót.

A felújítással kapcsolatos bővebb információk a lakossági tájékoztatóban olvashatók.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép: GoogleMaps

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com