Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Az indiai, sokkal fertőzőbb variáns miatt nem számíthatunk olyan kedvező nyárra, mint tavaly nyáron, amikor napokon keresztül senki nem halt meg a Covid-betegség következtében – mondta Rusvai Miklós víruskutató a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában – olvasható a hirado.hu-n.

Hozzátette: előbb-utóbb mindenki megfertőződik a vírussal, ezt nem lehet megúszni, a vakcinázás viszont arra szolgál, hogy a súlyos formában jelentkező betegséget elkerüljük. A szakértő szerint a magasabb kiinduló adat miatt se lesz olyan szabad nyarunk, mint tavaly.

„A májusi adatok, az áprilisi, a márciusi adatok sokkal rosszabbak voltak, mint tavaly ilyenkor, tehát ennek következtében a magasabb kiindulási szint miatt vélhetőleg ez a nyár nem lesz olyan felhőtlen, mint a tavalyi, és emiatt érzem én, hogy egy kicsit hazardírozás, hogyha valaki a nyárra és a járvány lecsengésére számítva nem oltatja magát, hiszen ha kétszáz eset van vagy ötven eset és abból az egyik én vagyok, az nekem ugyanolyan rossz, mint hogyha a napi ezerötszázból vagyok az egyik” – fogalmazott a virológus.

Forrás:
hirado.hu, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com