Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

2021. június 17-étől nem szükséges védettségi igazolvány vagy oltási igazolás felmutatása, ha át szeretnénk lépni a horvát határon. Magyarország egyre több országgal köt kétoldalú megállapodást vagy sorolja a zöld – kockázatmentes – országok közé. 

Magyarországnak jelenleg 16 országgal van kölcsönös, karanténmentes beutazási megállapodása, de a mindenképpen figyelembe kell venni, hogy a feltételek országonként eltérőek. A nyaralás tervezésénél ezeket is érdemes figyelembe venni, hogy ne érjen miket kellemetlen meglepetés az országhatár átlépésénél. A tervezésnél nemcsak arra érdemes gondolni, hogy a célország beutazáshoz mit kér, hanem arra is, hogy hazaérkezve a magyar hatóságok is ellenőrzik a határátlépési feltételeket.

Az egyik különbség Horvátországgal kapcsolatos, ahol a magyar-horvát határon – azaz a kiutazásnál – elég a személyi igazolványt felmutatni, de hazafelé már a védettségi igazolványra is szükség lesz, ahhoz, hogy elkerüljük a 10 napos karantént, immár a saját lakásunkban – hívja fel a Horvátországba indulók figyelmét a portfolio.hu.

Forrás:
Portfolio.hu/ Média Kft., Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com