Önnek is elviszik

Amennyiben szeretné a Biatorbágyi Körképet postaládájába megkapni – mert eddig nem kézbesítették az ön számára és csak online tudta olvasni – kérjük, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 0670-659-4655.


 

Az Érdi Tankerületi Központ által 2008-ban alapított Aranycsengő díjat évente 5 pedagógus veheti át munkája elismerésének jeleként. Idén Bunth Erzsébet a Biatorbágyi Általános Iskola tanára volt az egyik díjazott.

“Bunth Erzsébet majd negyven éve a Biatorbágyi Általános Iskola meghatározó, a pedagógus hivatásnak elkötelezett egyénisége. Tanári munkáját példaértékűen végzi, tanítványaival és szüleikkel közvetlen emberi kapcsolatot ápol. Diákjai olyan matematikatudással távoznak az általános iskolából, amellyel bármelyik középiskolában megállják a helyüket.
Tehetséges diákjait régóta készíti föl matematika tantárgyi versenyekre, ahol diákjai kimagasló helyezéseket érnek el.
Mindennapi munkájában a nevelés és az oktatás egyensúlyára törekszik. Sok-sok türelemmel foglalkozik a gyerekekkel, akik szeretik, tisztelik, ragaszkodnak hozzá.” – olvasható a BiaSuli közösségi oldalán

Gratulálunk Erzsi néninek az Aranycsengő díjhoz!

Forrás:
Biatorbágyi Általános Iskola Facebook, Biatorbágyi Általános Iskola Facebook

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com