2021. július 24. és 28. között technikai szünet várható a Vodafone-nál. A tájékoztató alapján, ebben az időszakban mobil értékesítési és ügyintézési oldalaikon és folyamataikon dolgoznak, a megadott időintervallumban többek közt nem lehet majd új szerződést kötni, mobilt vásárolni, illetve javíttatni sem – olvasható a portfolio.hu-n.

A következő két hétben – 2021. július 14 és 2021. július 28 között – több szolgáltatást is érintő szünet várható a mobilszolgáltatónál:

  • Július 14. és 28. között feltöltőkártyás SIM kézbesítésben,

  • Július 19-28-ig a mobil webshopos vásárlásban,

  • Július 24-28-ig a mobilos ügyintézésben.

Július 29-től vége a szünetnek, addig megújul a My Vodafone Mobil online ügyfélszolgálat és a My Vodafone alkalmazás.

Milyen Vodafone felületeket érint a szünet?
A szolgáltatások és a korábbi UPC ügyfelek vásárlási és ügyintézési folyamatai zavartalanul működnek. A hívás indítása és fogadása, SMS küldése és fogadása, az adathasználat, az otthoni vezetékes és üzleti vezetékes szolgáltatás zavartalanul működik a szünet időszakában is.

Július 24. és 28. között személyesen, üzleteikben sem tudnak segíteni számlák rendezésében, egyenleg feltöltésében, készülék szervizelésében vagy készülék és szolgáltatás értékesítésében.

A szünet időszaka alatt nem lehet majd új készüléket vagy szolgáltatást rendelni, illetve nem lehet meglévő előfizetést sem hosszabbítani az online webshopban. Szintén nem lesz elérhető a My Vodafone Mobil online ügyfélszolgálat, a My Vodafone alkalmazás és az Easy Rider alkalmazás sem, ugyanakkor a szünet a My Vodafone Otthoni fiókot nem érinti.

Szünetel a mobil előfizetések megrendelése, hosszabbítása, módosítása online július 19-től, az üzletekben július 24-től.

Július 24. és 28. között nem lesz lehetőség a számlák online kiegyenlítésére, a postai csekkes és a banki átutalásos számlabefizetés folyamatos. Az ügyfelek számláinak befizetési határidejét meghosszabbítják, így ePack kedvezményt sem veszítik el, ha a szünet után egyenlítik ki a tartozást. A könyvelési idő hosszabb lehet. A szünet időszakában nem korlátozzák szolgáltatásokat.

Az egyenleget július 24. és 28. között kizárólag ATM-en keresztül lehet majd feltölteni – közölték, felhívva a figyelmet arra is, ha az adategyeztetés hamarosan aktuális, akkor arra július 24-ig van lehetőség.

Július 24. és 28. között a készülékkel kapcsolatos ügyintézésre sincs lehetőség, így ebben az időszakban nem tudnak új készülékbiztosítást kötni vagy készülékjavítási, kárrendezési igényt indítani.

Mindezek mellett az olyan mobilvásárlással elérhető extrák és kiegészítő szolgáltatások mint az autópálya-matrica vásárlás, parkolás indítása és leállítása, lottózás semmilyen felületen keresztül nem érhető el (SMS rendeléssel sem).

Az utazást tervezőknek fontos információ, hogy a szünet alatt a roaming szolgáltatást sem tudják aktiválni.  Amennyiben éppen a szünet alatt tervez valaki külföldre utazni, már előtte érdemes elküldeni a ROA szót SMS üzenetben a 1270-re és aktiválni a roaming szolgáltatást.

Forrás:
portfolio.hu, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com