Fülledt meleg, záporos, zivataros idővel telnek a következő napok, sőt péntek este dél felől kiterjedt zivatarrendszer érkezik – olvasható az Időkép weboldalán. 

Péntek napközben főként az ország délkeleti, keleti felén alakulhatnak ki záporok, zivatarok, északnyugaton még csendesebb időre készülhetünk. Fülledt meleg időre, 27-33 fokos maximumokra számíthatunk. Este dél felől már nagyobb számban érkeznek zivatarok, villámok és felhőszakadás kíséretében. Szombaton és vasárnap is számíthatunk többfelé záporokra, zivatarokra. Leginkább Nyugaton megerősödik az északi szél, máshol inkább csak a zivatarokat kísérhetik erős, viharos lökések.

Szombaton 24 és 34, vasárnap 27 és 35 fok között alakul a csúcshőmérséklet, mind a két napon a Dunántúlon lesz hűvösebb, északkeleten a legmelegebb.

Hétfőn egy hidegfront hatására már többfelé feltámad az északi szél, nyugaton és északkeleten viharos lökések is lehetnek. Záporokra, zivatarokra még többfelé kell számítani, majd keddre a front mögött szárazabb, hűvösebb levegő érkezik.


Forrás:
Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture