A technikai szünet okozta kellemetlenségért elnézést kérünk, és szeretnénk megköszönni az eddigi türelmed extra, belföldön és roaminggal is felhasználható 5GB adatmennyiséggel! – olvasható a Vodafone Hungary Facebook oldalán. 

Július közepén tette közzé a felhívását Magyarország egyik legnagyobb szolgáltatója, hogy több napos technikai szünet alatt a mobil értékesítési és ügyintézési oldalaikon és folyamataikon dolgoznak, a megadott időintervallumban többek közt nem lehet majd új szerződést kötni, mobilt vásárolni, illetve javíttatni sem.

A július 28-ra ígért indulás pár nappal kitolódott, és az ajándék 5GB-os adatforgalommal a szolgáltatást igénybe vevő türelmét szeretnék megköszönni.

A díjmentes adatot minden lakossági és üzleti mobiltelefon-előfizetésen (havidíjas és feltöltőkártyás) kedd éjfélig aktiváljuk, és pénteken éjfélig (08.06.) lesz felhasználható – írják az oldalon.

A My Vodafone alkalmazás átmenetileg továbbra sem érhető el, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy minél előbb zavartalanul újra működhessen. Továbbá arra is felhívták a figyelmet, hogy amennyiben a karbantartás miatt nem lehetséges az online számlabefizetés, úgy a befizetési határidő meghosszabbodik és nem kerül felszámolásra semmilyen késedelmi díj.

Forrás:
Vodafone Hungary Facebook oldala, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com