Utolsó szakaszához érkezett a 2020 decemberében indult, a Príma élelmiszer-áruház közvetlen szomszédságában a Csodaszarvas, a Hunor és a Nimród utca által határolt, több mint nyolcezer négyzetméteres területen a Bia Korzó Szolgáltatóház építése.

A szerkezetépítés befejezését követően megkezdődött az épület zárása és a környezet rendezése, amelynek végén elnyeri végső formáját a megjelenésében is különleges épület. Extenzív zöld teteje és az elektromos autótöltők is a beruházó –  Breier Projekt-BTBG Kft.- fenntartható fejlődés és a környezetvédelem iránti elkötelezettségét mutatják.

Az első bérlők már október elején birtokba veszik az épületet, megkezdik üzleteik kialakítását, és a tervek szerint – a szükséges engedélyek megszerzését követően – már a karácsonyi időszak kezdetére a vásárlók rendelkezésére állnak.

Olyan népszerű és ismert márkák, mint a Rossmann, a Pepco vagy a Fressnapf mellett több biatorbágyi vállalkozó is megjelenik majd saját kínálatával.

A nemzetközi bérlők termékei mellett a látogatók találkozhatnak minőségi divat- és kiegészítő termékekkel, valamint szolgáltatást kínáló üzletekkel, a szépségipar képviselőivel. A vásárlást követően a teraszon lehetőség lesz egy szendvics, kávé vagy desszert elfogyasztására is.

A bérbeadás jelenleg is tart, így a beruházó bérbeadásért felelős képviselője továbbra is várja a leendő bérlők jelentkezését a 36–150 négyzetméteres üzletek bérbevételéhez. Amennyiben ön is szívesen csatlakozna a Bia Korzó Szolgáltatóház csapatához, keresse dr. Kiss Tamást a +36-30/939-8355- ös telefonszámon vagy a dr.kiss.tamas76@gmail.com e-mail-címen. Ne várjon tovább, gyorsan találja meg az ön számára megfelelő üzletet. Kérjen ajánlatot az elérhető kiadó üzletek részletes adatairól még ma! Készséggel állunk rendelkezésére.

Készüljön ön is az idei karácsonyra a Bia Korzó csapatával!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com