A közösség védelme érdekében mindazok a programok, melyek a gyermekcsoportok beltérben történő keveredésével járnak, ideiglenesen szüneteltetésre kerülnek a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda minden tagintézményében – olvasható a Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda közösségi oldalán. 

Idetartoznak a hittanfoglalkozások, illetve délutáni különórák, amelyek 2021. december 1. és 2022. január 2. között nem kerülnek megtartásra.

Ezen döntés a járványügyi helyzet, illetve a jogszabályi utasítások változásának függvényében minden hónap elején felülvizsgálatra kerül. A szüneteltetés hosszabbításáról illetőleg a foglalkozások újraindulásáról mind a családokat, mind az óraadókat értesítjük!
Az óvodákban a következő időszakban csak csoportszintű, zárt körű eseményeket szervezünk.

Köszönjük megértésüket és az óvodai egészségvédelmi szabályok következetes betartását! Mindenkinek örömteli, egészségben töltött adventi készülődést kívánok! – zárja sorait az intézmény vezetője.

Forrás:
Biatorbágyi Benedek Elek Óvoda információs oldala, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com