A NAV összeszedte és aktualizálta a legfontosabb információkat a VISSZADO-val kapcsolatban, ahol elérhető az “Szja-visszatérítési kisokos” is, amivel igyekeznek támogatni a jogosultakat.

A hét elején közzétett kis videó mellett a Nemzeti Adó Vámhivatal a honlapján is folyamatosan aktualizálja a VISSZADO-val kapcsolatos legfontosabb információkat. Többek közt megjelent a “Szja-visszatérítési kisokos“, az online kitölthető “nyilatkozat” vagy annak a nyomtatható változata a kitöltési útmutatóval együtt.

A honlapon azokra a kérdésekre is részletes választ kaphatunk, hogy “Ki jogosult az adó-visszatérítésre?” vagy “Kinek kell nyilatkoznia?”, “Hogyan lehet nyilatkozni?”. A benyújtási határidő továbbra is 2021. december 15.-e. Azok számára, akik bármi oknál fogva kicsúsznak a nyilatkozási határidőből sem kell lemondaniuk a visszatérítésről, ők  a 21SZJA adóbevallásában igényelheti az adó-visszatérítést 2022. május 20-ig.


Forrás:
nav.gov.hu, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture