A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) szerkesztésében megjelent a Sport 2021 évkönyv.

“Sok tekintetben páratlan év van mögöttünk, és ennek pozitív voltát szerettük volna érzékeltetni az évkönyv arany borításával” – mondta a könyvet bemutató szerdai sajtótájékoztatón Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke.

Hozzátette, reméli, hogy a februári pekingi téli ötkarikás játékok után jövőre hasonló színű könyvet tudnak megjelentetni.

Amler Zoltán, a könyv főszerkesztője az MTI-nek elmondta, több mint negyven szerző írásaiból állt össze az 512 oldalas mű, amelyben a MOB saját fotósorozata látható.

Kiemelte, minden tokiói olimpiai érmessel interjú készült vagy portré olvasható róla. Az évkönyvben az év csúcseseménye mellett helyet kaptak többek között a tokiói paralimpiai és a nyári labdarúgó Európa-bajnokság történései is.

A sportévkönyv története 1984-re, a Los Angeles-i olimpia évére nyúlik vissza, az akkorit azonban bezúzták. A sorozat így az 1988-as, szöuli olimpia évétől lehet teljes a polcokon. A Magyar Olimpiai Bizottság saját szerkesztésben, gondozásban 2014-ben adta ki először.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com