Megosztás:

A magyar kultúra napi ünnepségen,  az önkormányzati és könyvtári díjátadó után a biatorbágyi közönség egy különleges koncert részese lehet – olvashatjuk a Juhász Ferenc Művelődési Központ honlapján.

A Szent Efrém Férfikar olyan műsort alkotott meg a magyar kultúra napjára Bolyki Sára énekesnővel, amelyben a nagy magyar zeneszerző mesterek (Bartók, Liszt és Kodály) szakrális és világi művei mellett népdalfeldolgozások és olyan népek és szerzők kompozíciói lesznek hallhatók, amelyek a magyar zenetörténetre, a Kárpát-medence sajátos zenei nyelvének kialakulására erősen hatottak – írják.

A program január 22-én szombaton 18:00-kor kezdődik. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet (a lap alján).

Az ünnep tiszteletére a Faluház alkalomhoz illő fényruhába öltözik, a fényfestmények pénteken és szombaton 17-től 22 óráig lesznek láthatók – teszik hozzá.

Forrás:
juhaszferencmk.hu, Kiemelt kép: illusztráció/Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture