Megosztás:

A biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ büszkén osztotta meg Facebook oldalán az örömhírt, hogy városunk faluháza elnyerte a Minősített Közművelődési Intézmény Címet.

“Minősültünk!!! Igazi szülinapi ajándék! 🥰
Részletesen elemeztük tevékenységünket, megírtuk a száznál több oldalas pályázatunkat, ellenőriztek bennünket a helyszínen, felterjesztettek a díjra, s január 22-én, a frissen megnyílt Magyar Zene Házában átvettük (igazgató asszony és polgármester úr) a Minősített Közművelődési Intézmény Cím elismerést Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár úrtól.
A minősítés az elmúlt két évben a hatékony, jól követhető szervezeti működést, a kiemelkedő szakmai eredményeket, s azok jó gyakorlatként történő megosztását, a partneri igények követését vizsgálta, s a díjat három évre nyertük el.
Köszönjük partnereinknek, látogatóinknak az eddigi együttműködést, fenntartónknak a támogatást! Továbbra is várjuk önöket programjainkra és várjuk építő véleményüket! A jövőben is mindent megteszünk kultúránk és közösségünk szolgálatában!” –
számol be a péntek esti eseményről a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ.

Forrás:
Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ, Kiemelt kép illusztráció: Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ Facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture