Az önkormányzat képviselő-testülete korábban úgy döntött, hogy a Budapest–Balaton kerékpárút ideiglenes nyomvonalának kérdését városi konzultációra bocsátja – olvasható a Körkép Magazin februári számában. 

A lakosságnak közel egy hónapon keresztül, 2021. november 15-ig volt lehetősége véleményt nyilvánítani, ezzel a lehetőséggel mindössze 1778 ember élt.

A határidőre visszaérkezett konzultációs ívek feldolgozása megtörtént; az eredmények több szempontot figyelembe vevő kiértékelése a biatorbagy.hu oldalon megtekinthető. A különböző kérdéseknél eltérő válaszadási hajlandóság volt tapasztalható, ez az egyes kérdések esetén eltérő elemszámot mutat.

A lakossági felmérés eredményeként a Forrás utca– Patak utca – Géza fejedelem utca – Sándor utca nyomvonal „győzött”, így az önkormányzat ezt a szakaszt jelöli ki a Budapest–Balaton-kerékpárút ideiglenes nyomvonalaként, tájékoztatva erről az Innovációs és Technológiai Minisztériumot.

 


Forrás:
Körkép Magazin, Kiemelt kép illusztráció: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture