Hetente jelentkező sportrovatunkban az elmúlt hét városunkat érintő sporteseményeiről, és -eredményeiről olvashatnak. Foci, atlétika, röplabda, frizbi…csak néhány a rengeteg sportág közül, amit választhatunk, aminek szurkolhatunk, ha éppenséggel Biatorbágyon vagy környékén élünk. Lássuk, a múlt héten kikért szorítottunk!

VIADUKT SE

Szkander

Hétvégén a Madarason megrendezett Szkander OB-n vehettek részt a város szkanderesei. Alább egy beszámolót olvashatnak, a Biaszkander Facebook oldalán több képet is megtekinthetnek az izgalmas versenyről.

Szuper kis versenyen vagyunk túl. Nem volt túl közel Madaras, de megérte az utazás, mert nagyon színvonalas esemény volt és kiváló vendéglátás. Farkas István megnyerte a mozgáskorlátozott bal kezes kategóriát, Somogyi Máté pedig 4. helyen végzett felnőtt 85kg bal kezes kategóriában éppen, hogy lecsúszva a dobogóról. Következő “megpróbáltatásunk” április 23-án lesz a nemzeti bajnokság Túrkevén.

Karate

2022.03.19-én Sárváron jártak karatésaink.

Hétvégén került megrendezésre a Magyar JKA Karate Szövetség hagyományos versenye, a XX. Sárvár Kupa Ippon Shobu Országos Bajnokság.
Csapatunkból 5 versenyző 3 kategóriában képviseltette magát, ahol nem vallottak szégyent, mindhárom kategóriában csapatunk tagjai hozták el az aranyérmet – olvashatjuk az egyesület oldalán.

Eredmények
Szabó Márton 12-13 éves haladó kata 1. hely
Leveles-Barta Botond 12-13 éves haladó kumite 1. hely
Ocsovai Gergő felnőtt kata 1. hely
Vágvölgyi Balázs felnőtt kata 2. hely
Leveles-Barta Botond 12-13 éves haladó kata 4. hely
Leveles-Barta Csongor 12-13 éves haladó kata 5. hely

Röplabda

Megérdemelt győzelmet arattak röplabdásaink!
NB II-es csapatunk március 19-én játszotta legutóbbi találkozóját, a Salgótarjáni BTC elleni röplabda mérkőzést követően szakmai igazgatónk, Sándor Péter értékelte a látottakat – olvasható a Viadukt SE Facebook oldalán.

Viadukt SE – SBTC 3:0 (20, 19, 18) NB II bajnoki mérkőzés
2022.03.19. szombat, 13:00 Békésy György Szakközépiskola

„Már a legutóbbi mérkőzéseken és a heti edzésmunkán is látszott, hogy a csapat egyre jobb formába lendül.
A mai mérkőzésen javuló nyitásfogadással és eredményes támadásokkal kerekedtünk az ellenfelünk fölé. Az eddigiekhez képest a nagy áttörést a jó sáncmunka, és a mezőnyben kivédett labdák hozták meg, amiből sikeresen tudtunk visszatámadni.
A védő és támadó csapatrészek hatékony együttműködése folyamatos játékot eredményezett, amelyben a legtöbb labdamenetet mi nyertük.
Jól alkalmaztuk a különböző típusú nyitásokat, amellyel megnehezítettük az ellenfél támadásépítését.
Ilyen arányban is megérdemelten nyert csapatunk, amelyben mindenki hozzátette a maga részét a sikerhez.
Nagyon kellett már egy önbizalom növelő győzelem a csapatnak.
Gratulálok a jó csapatteljesítményhez!” – összegezte Sándor Péter szakmai igazgató.

Labdarúgás

Az elmúlt hét bajnoki eredményei

Utolsó pillanatokban szerzett góllal győzött felnőtt csapatunk, utánpótlás korosztályaink pedig szinte kivétel nélkül pályára léptek a szombati a napon.

Vecsési FC – Viadukt SE 2:3
Pest megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés
2022.03.19. szombat, 15:00 Vecsés Városi Sporttelep, gólszerzők: Tóth Richárd, Márki Kornél és Pongrácz Péter.

„Nagy és értékes győzelmet arattunk a jó formában lévő Vecsési csapat otthonában.
Mi szereztünk vezetést a mérkőzés elején, de a hazaiak hamar megfordították az eredményt és akár nagyobb előnyt is szerezhettek volna. A védekezésünk nem volt megfelelő ebben az időszakban. A szünetben átbeszéltük a problémákat és két kényszerű cserét is végre kellett hajtani. A játékosok jól reagáltak a változtatásokra és gyorsan sikerült kiegyenlíteni, majd az utolsó percben a győzelmet is megszerezni. Nagyon elégedett voltam a csapat játékával, hozzáállásával és külön öröm, hogy fiataljaink remekül szálltak be egy ilyen éles összecsapásba. Nagy gratuláció!” – summázta a mérkőzést Lipők András vezetőedző az egyesület Facebook oldalán.

Utánpótlás eredmények

Viadukt SE – Balatonfüredi USC U-19 bajnoki mérkőzés 4:2
2022.03.16. szerda, 18:00 Iharosi sportpálya, gólszerzők: Haynes Áron (2), Cserei Hunor és Homoki András.

Soroksár SC – Viadukt SE U-17 bajnoki mérkőzés 5:2
2022.03.19. szombat, 17:00 Szamosi Mihály Sporttelep, gólszerző: Cserei Hunor (2).

Viadukt SE – LUA Baja U-15 bajnoki mérkőzés 2:3
2022.03.19. szombat, 14:00 Iharosi sportpálya, gólszerzők: Oláh Kristóf és Páva Márton.

Iváncsa KSE – Viadukt SE U-14 bajnoki mérkőzés 1:6
2022.03.19. szombat, 12:00 Iváncsa Sporttelep, gólszerzők: Kuti Levente (3), Nádházi Sándor, Hajagos Péter és Márkus Szabolcs.

Újpest FC – Viadukt SE U-13 bajnoki mérkőzés 4:1
2022.03.19. szombat, 19:00 Újpest Labdarúgó Sportcentrum, gólszerző: Váradi Zsigmond.

Körzeti Bozsik torna a Forrás Sportközpontban

Múlt vasárnap került megrendezésre az év I. Körzeti Bozsik tornája, melynek házigazdái voltunk.
U10-11-es korosztályunk szerepléséről, a csapat tornán mutatott játékáról edzőjük, Pénzes Kristóf számolt be.

„Ezen a hétvégén (március 20. vasárnap) került megrendezésre az első tavaszi Körzeti Bozsik torna. Négy mérkőzést játszott a csapat, az érdi Asterix, a Páty, a Budakeszi és a Budajenő csapatai ellen. Volt 1-2 gyerek, akinek ez új élmény volt, de most itt volt a lehetőség, hogy megtapasztalják az ilyen mérkőzések hangulatát. Gólokban gazdag mérkőzéseket játszottunk, sok szép támadással és kapuralövéssel. Büszke vagyok a csapatomra, mert keményen harcolták végig a 4 mérkőzést, pihenő nélkül. Gratulálok a fiúknak és dolgozunk tovább. Hajrá Vidok!” – írja Pénzes Kristóf edző a Viadukt SE Facebook oldalán. Az eseményen A Völgyhíd Tv is ott járt, a műsort itt tekinthetik meg.

Barátságos mérkőzést játszottak a legkisebbek

Labdarúgó palántáink Abroncsos Gábor és Marozs László vezetésével a hétvégén Budaörsön jártak, és összemérhették tudásukat a házigazda Liver FC csapatával.

„Ezen a hétvégén (március 20. vasárnap) Budaörsön a Liver U7 korosztályos csapatával játszottunk egy nagyon hasznos és rendkívül eredményes edzőmeccset.
Két pályán külön az U7 és U6 csapatok játszották az egyenként 12 perces negyedeket. Mindkét csapatunk bátran, megilletődöttség nélkül, gólra törően játszott. Külön öröm volt látni, hogy a korábban képességekben kissé elmaradottabbak szépen zárkóznak fel a többiekhez. Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzéseket, ami gólokban és sikeres párharcok megnyerésében mutatkozott meg. Végre szülők előtt játszhattak a gyerekek, talán ennek is köszönhető volt, hogy ennyire felszabadultan, a játékra koncentrálva teljesítettek.
Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!” – értékelte a mérkőzéseket az Abroncsos Gábor–Marozs László edzőpáros.

HAJRÁ VIDOK!

Biai görkori

Kezdődnek az edzések, közös gurulások a görkorisoknál is. A héten szerdán és csütörtökön is lesz lehetőség egy kis korizásra. További részletek elérhetők itt.

Túrák

Az Egészségfejlesztési Iroda továbbra is csütörtökönként várja a túrázni vágyókat. Salamon Gabriella túráinak pontos időpontjáról, a túrák fajtáiról és intenzitásáról pedig a Mozgás a természetben Facebook oldalon tájékozódhatnak. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture