Megosztás:

A Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) a Töltődj fel sporttal! szlogennel futó kampánya keretében idén tavasszal is változatos, ingyenesen elérhető programokat kínál a sportot, a mozgást kedvelőknek.

A szervezet csütörtöki közleményében kiemelte: a kampány eseményeinek célja továbbra is minden korosztály számára ingyenes lehetőséget biztosítani arra, hogy kipróbálhassák a legkülönfélébb mozgásformákat és ezáltal megtalálhassák a számukra legmegfelelőbbet.

Czene Attila, a MASPORT elnöke kifejtette: az aktívan eltöltött szabadidővel sokat lehet tenni a stresszszint csökkentéséért, illetve a test és lélek feltöltődéséért.

“Ingyenes sportprogramjainkon keresztül továbbra is célunk a rendszeres mozgás felé terelni az embereket, segíteni abban, hogy aktív, összetartó, sportos közösségek kovácsolódjanak” – mondta.

A Tavaszi Sportmámor május végéig tartó időszakában a szövetség helyi tagszervezetei biztosítanak országszerte mozgáslehetőségeket a lakosság számára.

A Lépten-nyomon NOWA Program célja, hogy a nordic walking sportágat népszerűsítse szintén a tagszervezetek helyi foglalkozásain keresztül márciustól egészen júniusig.

A Kihívás Napjára április 4-től nevezhetnek az érdeklődő tanintézmények, települések, közösségek és munkahelyek. A május 25-i, egynapos országos programsorozat nagykövete Bánhegyi Adrienn, többszörös világ- és Európa-bajnok ugróköteles, az országos koordinációt a MASPORT végzi, az eseményeket pedig a helyi szervezők bonyolítják majd le.

A tavasz zárásaként, a nyár indításaként június 8-án rendezik a Szépkorúak Sportfesztiválját. Az egynapos fesztiválon túl a szövetség a Mozgásélmény szenioroknak program keretein belül egész évben ingyenesen elérhető mozgásanyagokkal tartja lendületben “ezt a kiemelt törődést igénylő korosztályt”.

A MASPORT tavaszi programjairól bővebben a szervezet honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

Forrás:
MTI, Kiemelt kép: illusztráció/Picjumbo

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture