Hetente jelentkező sportrovatunkban az elmúlt hét városunkat érintő sporteseményeiről, és -eredményeiről olvashatnak. Foci, atlétika, röplabda, frizbi…csak néhány a rengeteg sportág közül, amit választhatunk, aminek szurkolhatunk, ha éppenséggel Biatorbágyon vagy környékén élünk. Lássuk, a múlt héten kikért szorítottunk!

VIADUKT SE

Atlétika

Megkésve bár, de törve nem adunk hírt arról, hogy Lasztaméry Anna ezüstérmes lett az U14 Összetett Országos Bajnokságon!

A 3 lány mindent megtett, hogy a legtöbb pontot gyűjtse. Röpködtek az egyéni csúcsok több versenyszámban, azonban ez most egy ezüstéremre volt elegendő – olvashatjuk a Fürge Ürgék Facebook oldalán.

Anna rúdugrásban 310 cm-es egyéni csúcsot ugrott, ami a második legnagyobb ugrás volt a verseny napján. Papp Sarolta sajnos gyengélkedett, így az ő negyedik helye és egész napos hősies helytállása is elismerésre méltó. Szloszjár Lilla pedig minden számban egyéni csúcsot teljesített és technikailag is sokat fejlődött, így az ő ötödik helyének is nagyon örülünk.

 

Szeretettel gratulálunk a Lányoknak!

Aki kedvet kapott, vagy érez ígéretes atlétapalánták kinevelésére, valamint megfelelő képzettséggel rendelkezik, annak van egy jó hírünk: atlétika edzőt keres a szakosztály! Az állással kapcsolatos további részletekről itt olvashatnak. Érdemes a Fürge Ürgékkel tartani, mert jönnek fel, mint a talajvíz – csak ők gyorsabbak!

Labdarúgás

Régiós Bozsik tornán vendégeskedtek fiataljaink 

Március 19-én a REAC pályán került megrendezésre a tavaszi szezon I. Régiós Bozsik tornája.

U11-es korosztályunk négy mérkőzést játszott, a Dorog, a Mészöly Focisuli, a Budai FC és az Újpest FC együttesei ellen.

 

Szép játék és sok gól a Kölyökligában

 

Március 27-én vasárnap Kölyökliga mérkőzéseket rendeztek Újpesten, az aktuális fordulóban U10-es és U11-es korosztályunk volt érdekelt.

 Viadukt SE – Ceglédi VSE Kölyökliga mérkőzés 9:0

Újpest FC – Viadukt SE Kölyökliga mérkőzés 4:5

 Viadukt SE – II. Kerület UFC Kölyökliga mérkőzés 0:11

2022.03.27. vasárnap, UTE Atlétikai Sportcentrum, gólszerzők: Pordány Levente (5), Kozák Máté (3), Kovács Ábel (3), Balás Bence, Buday Bálint és Csiki Áron.

 Viadukt SE – Gödi SE Kölyökliga mérkőzés 6:1

Viadukt SE – Szent Pál Akadémia HSE Kölyökliga mérkőzés 7:2

2022.03.27. vasárnap, UTE Atlétikai Sportcentrum, gólszerzők: Pancza Zalán (5), Hanczwikl Zente (2), Kovács Tamás Bendegúz (2), Csillag Dominik és Kiss Zsigmond.

 

Nagyszerű győzelem fiataljaink hétközi bajnokiján

 

Gratulálunk U13-as csapatunknak, akik remek mérkőzésen kerekedtek felül hazai pályán a Vác korosztályos együttesén.

Viadukt SE – Vác VLSE U-13 bajnoki mérkőzés 3:0

2022.03.23. szerda, 16:30 Kolozsvári utcai Sporttelep, gólszerzők: Varga Bence (2) és Varga Botond.

 

Bozsik fesztivál Biatorbágyon

 

Március 27-én vasárnap került megrendezésre Iharosi pályánkon az idei első, tavaszi Bozsik fesztivál, melyen legkisebbjeink is képviselték klubunkat. Öröm volt látni, ahogy ennyi lelkes lurkó kergette a labdát, építették a támadásokat, tehetséges fiataljainkat edzőink is értékelték.

„Gyönyörű napsütéses időben, az impozáns Iharosi pálya adott otthont az első tavaszi U7-es Bozsik fesztiválnak. Hét egyesületből összesen 56 gyerek vett részt a rendezvényen. 9 pályán folytak az egyenként 10 perces mérkőzések. Egyesületünk 4 csapattal vágott neki a tornának. Mindenki nagyon lelkesen és kezdeményezően focizott, egyre-másra születtek a szebbnél-szebb megoldások után a gólok. Nagyon meg voltunk elégedve a mutatott játékukkal. Az edzéseken tanultak sorra visszaköszöntek a mérkőzések során. A fesztivál végén pedig minden gyermek megkapta a jól megérdemelt müzli szeletét, illetve az edzők javaslatára minden csapatból egy-egy labdarúgó palánta kapott még oklevelet is.” –  foglalta össze az eseményt az Abroncsos Gábor-Marozs László edzőpáros.

 

Bajnoki eredményeink az elmúlt játékhétről

Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet, sajnos vereséget szenvedett felnőtt csapatunk.

Viadukt SE – VSK Tököl 0:1

Pest megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés, 2022.03.27. vasárnap, 15:30 Iharosi sportpálya

„A mai napon a játékunkból csak a gól hiányzott, de az nagyon. Jól játszottunk, sok helyzetet kidolgoztunk, de sorra ki is hagytuk őket, így sajnos egy hosszabbításban kapott találattal vereséget szenvedtünk. Csak saját magunkat okolhatjuk az elvesztett pontokért, kár érte. Remélem jövő héten javítunk!” –  értékelt Lipők András vezetőedző.

Badacsonytomaji SE – Viadukt SE U-19 bajnoki mérkőzés 2:4

2022.03.26. szombat, 12:00 Tapolca Városi Sporttelep, gólszerzők: Hajagos Márk (2), Cserei Hunor és Haynes Áron.

Viadukt SE – Pilisvörösvári UFC II. U-16 bajnoki mérkőzés 3:9

2022.03.24. csütörtök, 16:00 Iharosi sportpálya, gólszerzők: Horányi Zsombor, Erőss Vajk és Lelkes-Sághy Bendegúz.

Lurkó UFC – Viadukt SE U-15 bajnoki mérkőzés 3:2

2022.03.27. vasárnap, 12:00 Szombathelyi Illés Akadémia Sporttelep, gólszerzők: Fodor Tamás és Borzók András.

Balatonfüredi USC – Viadukt SE U-14 bajnoki mérkőzés 2:1

2022.03.24. csütörtök, 17:00 Balatonfüredi FC Sporttelep, gólszerző: Grozli Áron.

Viadukt SE – Ikarus-Maroshegy U-14 bajnoki mérkőzés 8:0

2022.03.26. szombat, 12:00 Iharosi sportpálya, gólszerzők: Kuti Levente (3), Nádházi Sándor (2), Hancz Jakab, Hertelendy Gergő és Szlávik Balázs.

KISE – Viadukt SE U-13 bajnoki mérkőzés 3:3

2022.03.27. vasárnap, 13:00 Varga Zoltán Sporttelep

HAJRÁ VIDOK!

 

Biai görkori

Kezdődnek az edzések, közös gurulások a görkorisoknál is. A héten kedden lesz lehetőség egy kis korizásra. További részletek elérhetők itt.

Túrák

Az Egészségfejlesztési Iroda továbbra is csütörtökönként várja a túrázni vágyókat. Salamon Gabriella túráinak pontos időpontjáról, a túrák fajtáiról és intenzitásáról pedig a Mozgás a természetben Facebook oldalon tájékozódhatnak. Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture