Hetente jelentkező sportrovatunkban az elmúlt hét városunkat érintő sporteseményeiről, és -eredményeiről olvashatnak. Foci, atlétika, röplabda, frizbi…csak néhány a rengeteg sportág közül, amit választhatunk, aminek szurkolhatunk, ha éppenséggel Biatorbágyon vagy környékén élünk. Lássuk, a múlt héten kikért szorítottunk!

 

Viadukt SE

Labdarúgás

Eredmények az előző játékhétről

VS Dunakeszi – Viadukt SE 2:2
Pest Megyei Kupa 4. forduló
2022.04.06. szerda, 18:30 Dunakeszi Város Fóti úti Sportcentrum, gólszerzők: Hajagos Dávid és Varga-Sebestyén Benjámin.
Utánpótlás találkozóink

Főnix-Gold FC – Viadukt SE U-19 bajnoki mérkőzés 6:1
2022.04.06. szerda, 18:30 Főnix Park, gólszerző: Hajagos Márk.

Szombathelyi Haladás VSE – Viadukt SE U-15 bajnoki mérkőzés 3:2
2022.04.09. szombat, 12:00 Szombathelyi Haladás Sportkomplexum, gólszerzők: Páva Márton és Balázs Benedek.

„Szombathelyre utaztunk a 19. fordulóban. A szeles, esős idő ellenére a csapat nagyon friss és koncentrált volt. Az impozáns stadion lábánál lejátszott mérkőzés első félidejében a hazai csapat irányította a találkozót, csak pillanatokra tudtuk birtokolni a labdát.
A védekezésünk nagyon összeszedett volt, aminek hála nem nagyon tudott kidolgozni helyzeteket a hazai csapat. A fölény végül meghozta gyümölcsét, a félidő végén előnybe kerültek a hazaiak. A második játékrészben a Haladás egy véleményes büntető után 2 gólos előnybe került, ami megfogta a csapatot. Az utolsó 25 percre már sajnos 3 gólos hátrányban voltunk, de a játék képe nem mutatott ekkora fölényt. A mérkőzés irányítását sikerült a kezünkbe venni, ügyesen szövögettük támadásainkat, a kapura is veszélyesek voltunk. Ennek eredményeképp sikerült szépítenünk, sőt egy gólra csökkenteni a különbséget. Nagyon izgalmas és jó iramú mérkőzésen a Haladás örülhetett a 3 pontnak. Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, nem adták fel egy pillanatra sem, és sikerült megszorongatnunk a bajnokság egyik legjobb csapatát!” – meséli Kungl Vilmos edző az egyesület Facebook oldalán.

BSE Palóc Farkasok UP SE – Viadukt SE U-13 bajnoki mérkőzés 1:5
2022.04.09. szombat, 12:00 Balassagyarmat sportpálya, gólszerzők: Varga Bence (2) és Zábrák Zétény, Kihári Kende és Pancza Zalán.

Viadukt SE – Budakeszi LA U-11 felkészülési mérkőzés 5:10
2022.04.08. péntek, Forrás Sportközpont, gólszerzők: Balogh, Hanczwikl, Korbuly, Kovács és Pancza.

Viadukt SE – ASI DSE U-11 Kölyökliga mérkőzés 3:1
Hidegkúti SC – Viadukt SE U-11 Kölyökliga mérkőzés 3:7
2022.04.10. vasárnap, UTE Atlétikai Sportcentrum

Viadukt SE – Gloriett SE U-10 Kölyökliga mérkőzés 2:1
Mészöly Focisuli – Viadukt SE U-10 Kölyökliga mérkőzés 3:7
2022.04.10. vasárnap, UTE Atlétikai Sportcentrum

Viadukt SE – Budakeszi LA U-9 felkészülési mérkőzés 12:5
2022.04.10. vasárnap, Iharosi sportpálya

HAJRÁ VIDOK!

Újabb Intézményi Bozsik-program

Április 8-án, pénteken újra népes gyereksereg lepte el a Kolozsvári utcai sporttelepet, megtartottuk második Intézményi Bozsik-programunkat!
A biatorbágyi általános iskolások az előző alkalomhoz hasonlóan ezúttal is egy délelőtti foglalkozáson próbálhatták ki magukat a pályán, utánpótlás edzőink és testnevelő tanáraik szervezésében.

Szakmai fejlődés a pályán kívül is

Nagy örömmel adunk hírt róla, hogy a napokban edzői stábunk több tagja is elismerésben részesült.
Boros Renátó az MLSZ Goalkeeper tanfolyamán szerzett C minősítést, kapusedzőnk mellett még Ferencz Kata, Horváth Ádám és Zachán András is sikerrel vette az akadályt az MLSZ Grassroots labdarúgóedzői alapképzésén, ezt követően pedig utánpótlásedzőink át is vehették a megérdemelt diplomát – olvashatjuk az intézmény honlapján.

Régiós tornának adott otthont a VIDOK

Április 9-én, szombaton hazai pályán folytatódott a Bozsik-program az U11-es korosztálynak, a sorozat 4. állomása ugyanis a Forrás Sportközpontban került megrendezésre.
Nyolc egyesület összesen 90 gyerekkel vett részt a tornán, két darab 4-es csoportban zajlottak a mérkőzések, melyek végeztével mindenki megkapta a megérdemelt müzli szeletét, sőt egy-egy fiatal az edzők javaslatára kiemelkedő teljesítményéért oklevélben és csokiban is részesült.

Farkas Arnold tanítványai a Mészöly Focisuli, az Újpest FC és a Budai FC társaságában vágtak neki a fordulónak, utánpótlásedzőnk értékelésében számolt be a gyerekek szerepléséről:
„Nagyon rossz időjárási körülmények között is megrendezésre került a negyedik Régiós torna, ahol összességében pozitív volt az összkép. Az első meccsen nem sikerült a tanultakat átültetni meccsszituációba, a második, illetve a harmadik találkozóra viszont nagyon jó szemlélettel futottunk ki a pályára. Sok labdát szereztünk, összjátékban, és egyéni játékban is ellenfeleink fölé kerekedtünk. Köszönöm a szülőknek, hogy ilyen esős időben is támogatták a srácok sportolását!”

Bozsik Fesztivál a Forrás Sportközpontban

Április 10-én, vasárnap ismét pályára léptek legkisebbjeink, a lurkók pedig ezúttal is szép számban képviselték klubunkat, sokak első Bozsik-programján.
A torna végeztével edzőpárosunk is nagy megelégedéssel értékelte labdarúgópalántáink szereplését:
Gyönyörű napsütéses időben a Forrás utcai pálya adott otthont a második tavaszi U7-es Bozsik Fesztiválnak. Hét egyesületből összesen 46 gyerek vett részt a rendezvényen. 7 pályán folytak az egyenként 10 perces mérkőzések. Egyesületünk ismét 4 csapattal vágott neki a tornának. Csapatunk 12 játékosából 5 focistapalántának ez volt az első Bozsik tornája. Ennek ellenére mindenki nagyon lelkesen és kezdeményezően focizott, egyre-másra születtek a szebbnél szebb megoldások után a gólok. Nagyon meg voltunk elégedve a mutatott játékukkal. Az edzéseken gyakoroltak sorra visszaköszöntek a játék során. A Fesztivál végén pedig minden gyermek megkapta a jól megérdemelt müzli szeletét, illetve az edzők javaslatára minden csapatból egy-egy kis labdarúgó kapott oklevelet is.” – összegezte az eseményt Abroncsos Gábor és Marozs László.

Intézményi program a biatorbágyi óvodásokkal

Április 11-én, hétfőn délelőtt került sor az óvodák számára az idei első Bozsik Intézményi Program lebonyolítására.
A Kolozsvári utcai pályán közel 90 lány és fiú sportolt, focizott nagy lelkesedéssel.
A gyerekek nagyon ügyesek voltak, jól érezték magukat a friss levegőn és el is fáradtak a program végére.
A Viadukt SE szakemberei mellett hatalmas köszönet illeti az óvó néniket, akik sokat segítettek az esemény lebonyolításában és Hargitay Helga testnevelőt, aki társadalmi munkában vett részt az eseményen.
Gratulálunk a gyerekeknek és várjuk őket a következő programon is.

Biai görkori

“Nem mozog a gyereked!? Szereljél rá kereket!” jeligére elindult a 4. BiaKori (napközis) tábor szervezése. A szervezők az alábbi Facebook poszt alatt tartanak igényfelmérést. Jelentkezés, részletek később a BiaKori oldalán.

Bicikli

Idén először halad át Biatorbágyon a Tour de Hongrie kerékpárverseny. Közös szurkolásra invitálja a lakosságot az önkormányzat, illetve egy gyerekeknek szóló kísérőprogram részletei is körvonalazódnak. A Tour de Biatorbágy c. eseményen várnak minden aprónépet, kicsiket és nagyobbakat, akik szeretnek kerekezni!

Túrák

Az Egészségfejlesztési Iroda továbbra is csütörtökönként várja a túrázni vágyókat.

Ezen a héten a találkozó helyszíne: Biatorbágy PECATÓ (Horgászháznál), ahonnan elsétálhatunk a sóskúti Kálváriahegyig.

Találkozó időpontja: 9:15-9:30 között

Indulás: 9:30-kor (várható visszaérkezés legkésőbb 12:00 órára)

Táv: kb. 7 km
A túra nehézsége: könnyű

Salamon Gabriella túráinak pontos időpontjáról, a túrák fajtáiról és intenzitásáról pedig a Mozgás a természetben Facebook oldalon tájékozódhatnak.

A tavaszi szünet túrái Gabival:

-hétfőn 9 órától Power walking edzés 11-ig, indulàs: Biatorbàgy, Forràs utcai parkoló
-szerdàn 9 órától gyaloglóklub 60 év felettieknek, inulàs Biatorbàgy, Iharos út, focipàlya parkoló
-nagypénteken nincs túra!
-àprilis 19. kedd 9.30-tól Csalàdi túra: Sóskút, IV.Kàroly király utja füves parkolója

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

 


Bármilyen sportágakkal kapcsolatos észrevétele, ajánlása, biatorbágyi sporteseményekhez kötődő információja van, kérjük, ossza meg velünk, hogy népszerűsíthessük a helyi sportéletet! Mert sportolni – jó!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture