Megosztás:

2022. május 11-én, szerdán Biatorbágyon közvetlenül is áthalad a Tour de Hongrie nemzetközi kerékpáros körverseny. A szervezők ebben az évben városunkat is érintve tervezték meg az öt különálló részből álló útvonal első szakaszát – olvashatjuk az Otthonunk Biatorbágy Facebook oldalon.

Településünk beemelése a versenybe Biatorbágy Város Önkormányzatának egyrészt megtiszteltetés, másrészt különleges feladat – együttműködés a versenyszervezőkkel és a pálya biztosítására kijelölt megyei rendőrkapitánysággal. Az esemény népszerűsítése mellett önkormányzatunk polgármesteri kabinetje vállalta a lakosság minél szélesebb körének tájékoztatását az időleges útlezárásokról.

A Biatorbágyi Körkép áprilisi száma írást közölt a versenyről és a közösségi médiában is lett hír adva róla.

A útlezárásokról szóló önkormányzati tájékoztatót (ide kattintva érhető el) minden ingatlan postaládájába eljuttatja Biatorbágy Város Önkormányzata, a lakosság megértésére számítva jó szurkolást és minél kevesebb bosszankodást kíván az önkormányzat!

Ne felejtsük el, hogy a verseny hetében, május 14-re kísérőeseményt szervez az önkormányzat, amire változatos programokkal, felvonulással és mini bicikliversennyel várják a kicsiket és szüleiket. Az eseményre regisztrálni kell, további információkat ide kattintva olvashatnak róla.

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture