A Biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központ felhívását közöljük, változtatás nélkül:

“2022. augusztus 20-án, a Hídőrzők ünnepén Élő Viadukt tanösvényt szeretnénk kiépíteni a hídon és környékén. Szándékunk szerint ez a tanösvény nemcsak a Viadukt történelmének mobiltelefonnal leolvasható megjelenítője lenne, hanem megmutatná a híd és a biatorbágyiak folyamatos, élő kapcsolatát is.

Mert a Viadukt fontos nekünk, az életünk része. Emlékek kötnek hozzá, gyermekkoriak vagy későbbiek, de mindenképpen maradandók. Séták, kalandok, szerelmek, vonatutak, kirándulások, vagánykodások emlékei, vagy éppen szomorú történetek. A híd bennünk és általunk él. Mi keltjük életre a történeteinkkel. És mindannyiunknak van mesélni valója…

Meséljük hát el ezeket a történeteket egymásnak! Mutassuk meg a bennünk élő Viaduktot!

Várjuk történeteiket pontos helymegjelöléssel, lehetőség szerint fotókkal, zenével kiegészítve vagy videós formában elmesélve a hidorzokunnepe@gmail.com e-mail-címre 2022. június 20-ig. A legjobb történetek QR-kód segítségével a tanösvény állomásaivá válnak.”

Információ: Szolnoki Brigitta, 06 30 337 4765

 

(VKA)


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture