Megosztás:

Tegnap, május 11-én délután lezajlott az ország legnagyobb kerékpárversenyének első etapja, mely városunkon is áthaladt, méghozzá három alkalommal.

A Szent István úton és a Nagy utcán fergeteges volt a hangulat, rengeteg ember jött ki szurkolni és megtekinteni ezt a látványos eseményt. Duda, kereplő, huhogás, hajrá-kiáltások visszhangoztak a Szentháromság téren, közben azért egy fagyi elnyalása is belefért.

Az Ritsmann Pál Német Nemzetiségi Általános Iskola és a Biatorbágyi Általános Iskola és Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai molinókkal és táblákkal is készültek és apait-anyait beleadtak a szurkolásba.

 

BiaSulisok

 

További képekért kattintsanak a BiaSuli Facebook oldalára!

Biatorbágy Önkormányzatának szép feladat, de nagy felelősség is volt a verseny biai szakaszának biztosítása. Az Otthonunk, Biatorbágy Facebook oldalon egy csokor remek fotót láthatnak a verseny Nagy utcai szakaszáról.

 

Bal oldalon a Ritsmann növendékei/ Fotó: Pertorini Márió

 

Az eseményről a Völgyhíd Tv által készített riport hamarosan látható lesz a honlapunkon, Facebook oldalunkon és Youtube csatornánkon is!

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture