Megosztás:

A Sopronból Budapestre 12:21-kor elindult 945-ös számú Kékfrankos InterCity vonat Tata állomás váltókörzetében elütött egy embert.

Gányai Balázs, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy a balesetben egy férfi vesztette életét, aki kerékpárját tolva akart átkelni a síneken.

A helyszínelés végéig Almásfüzitő–Tata–Tatabánya között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, ezért 10-20 perccel is meghosszabbodhat a menetidő a győri fővonalon.

Biatorbágyról Budapest felé az elvira.hu szerint átlagosan 2-10 perc késésre lehetett és lehet számítani. Budapest felől (Biatorbágyig) elhanyagolható késések várhatók, vagy egyáltalán nem is lesznek.

Az IC tovább nem közlekedik, utasai a főváros felé a Bécsből a Keleti pályaudvarra tartó 145-ös számú Liszt Ferenc EC vonattal utaznak.

A mai napon a Keleti pályaudvarról Győrbe 16:01-kor induló 9314-es számú G10-es vonat nem közlekedik – tájékoztat a MÁVINFORM.

Forrás:
MÁVINFORM, MTI, A kiemelt kép illusztráció/ MTI, szerkesztette: BNS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture