Megosztás:

A BiaSuli hagyományai szerint május hónapban került sor a 7. évfolyamosok angol Junior alapfokú nyelvvizsgájára. Nagy örömünkre 40 tanulónk szerzett idén is kimagasló eredménnyel nyelvvizsga bizonyítványt – olvasható az intézmény Facebook oldalán.

Nagyon büszkék vagyunk tanítványaink írásbeli és szóbeli vizsga teljesítményére, hiszen az átlag 90% felett mozog. Különösen azért is fontos ez számunkra, mert ettől az évtől Iskolánk az ELTE Origo Nyelvi Centrum partneriskolája lett – írják.

A Biatorbágyi Általános Iskola és Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógiai programjában szerepel, hogy a tantárgyak oktatását minél kisebb életkortól igyekeznek anyanyelven és célnyelven is bevezetni. Ennek hatékonysága mutatkozik meg a fent említett eredményben is.

Alsó tagozatban főleg a készségtantárgyakon keresztül történik az idegen nyelv  bevezetése, kihasználva a gyerekek kíváncsiságát, rugalmas hangképzését, érdeklődését. Így szinte észrevétlenül jutnak el egy olyan nyelvi szintre, ami képessé teszi őket alaptantárgyak idegen nyelven történő tanulására is.  Az iskola célja a motiváció fenntartása élményalapú pedagógia alkalmazásával, nyelvtanulási technikák tanítása, hogy minden gyermek kialakíthassa saját stratégiáját. Kiemelt céljuk, hogy már gyermekkorban kialakuljon és fenn is maradjon a nyelvtanulással, más kultúrákkal kapcsolatos pozitív attitűd, ehhez kapcsolódva rengeteg, a célnyelvi ország hagyományaihoz kapcsolódó programot szerveznek.

 

Gratulálunk az iskola hetedik évfolyamosainak és felkészítőiknek!

 


Forrás:

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture