Megosztás:

Péntek este, május 27.-én, társasjátékozásra hívnak mindenkit a biatorbágyi Juhász Ferenc Művelődési Központba – olvashatjuk a hírt a Művelődési Központ Facebook oldalán.

Pénteken kipróbálható lesz egy új játék, a nagysikerű, a klub legnépszerűbb ICE COOL játékának 2. része, mely még több izgalmat tartogat a pingvines fogócskához új pályaelemekkel, még több játékos lehetőséggel (akár 8 fő) és új játékmódokkal (futam stb.).

A helyszínen mindenben segít a szervező és a többi játékos is, a játék választásán át a szabálymagyarázáson túl egészen a játék közben felmerült kérdések megválaszolásáig.

A következő alkalmakról a következő linken lehet értesülni, érdemes csatlakozni a facebook csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/457789522623557).

Támogatási lehetőség: Ha bárkinek lehetőségében áll, és szeretné támogatni a klubot új játékok vásárlásában, a játék során fogyó eszközök pótlásában, akkor ezt ott megteheti. Bármekkora összegnek örülnek.

Természetesen a társasjáték klub a továbbiakban is ingyenes minden résztvevő számára. Mindenkit szeretettel várnak!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture