Hetente jelentkező sportrovatunkban az elmúlt hét városunkat érintő sporteseményeiről és -eredményeiről olvashatnak. Foci, atlétika, röplabda, frizbi…csak néhány a rengeteg sportág közül, amit választhatunk, aminek szurkolhatunk, ha éppenséggel Biatorbágyon vagy környékén élünk. Lássuk, a múlt héten kikért szorítottunk!

VIADUKT SE

Labdarúgás

Végéhez ért az idei szezon, pihennek, regenerálódnak a játékosok. Az edzők azonban nem akasztják szögre a stoplist nyáron sem, hiszen megkezdődtek az idei focitáborok.

Atlétika

Megannyi érem és egyéni csúcs született az U14/16 regionális forduló 2. állomásán, a budapesti Ikarus pályán:

Gratulálunk a dobogóról hajszálnyira lecsúszott, egyéni csúcsokat döntő fiataloknak is!

A Fürge Ürgék közül négy lány nagy megtiszteltetésben részesült: Lasztaméry Anna, Lebics Orsolya, Papp Sarolta és Szloszjár Lilla Aranyjelvényes Atléta lett a tavalyi eredményei alapján. Szeretettel gratulálunk nekik!

 

Kerékpár

Éremeső Móron

A Viadukt SE Cycling Team csapata 2022.05.28 -án a Móri karika elnevezésű versenyen (elsősorban jótékonysági túra, idéntől pedig már kiegészítve mezőnyverseny résszel is) vett részt. Ahol, noha nem egy OB szintű teljes mezőny szerepelt, kemény ellenfelekkel tarkított mezőnyben egy igen nehéz, technikás pályán sikerült több dobogós helyet is elhozniuk.U15 korosztály / 20 Km –
1.hely Lipka Benedek, 2. hely Erdős Boldizsár

U17 korosztály / 40 Km –
1. hely Erdős Dániel, 3. hely Rein-Keresztes Zente

WU19 korosztály / 40 Km –
1. hely Mohai Dóra

1. hely Erdős Dániel, 3. hely Rein-Keresztes Zente / Fotó: Kaiser Erika

HAJRÁ VIDOK!

 

VadukTour – Eredményhirdetés

A ViadukTour utáni sorsoláson szerencsésen gazdára talált a Báder Antal által felajánlott babakék városi kerékpár. Gratulálunk a nyertesnek, Üveges Erikának! Nyereményét a Városünnepen vehette át. A díjátadót és az Erikával készült interjút a Völgyhíd TV csatornáján tekinthetik meg, ITT.

 

Tarjáni István és Szinay Ildikó átadja a nyereményt Üveges Erikának

Biai Görkori

Éppen zajlik a BiaKori tábor, így ne csodálkozzunk, ha lépten-nyomon, de főleg a Kresz park közelében kerekeken suhanó kisebbekbe és nagyobbakba botlunk. Jó táborozást kíván a Körkép online csapata!

Túrák

Az elkövetkezendő időszak túráit összefoglaló cikkünket ITT olvashatják.

Bármilyen, sportágakkal kapcsolatos észrevétele, ajánlása, biatorbágyi sporteseményekhez kötődő információja van, kérjük, ossza meg velünk, hogy népszerűsíthessük a helyi sportéletet! Mert sportolni – jó!

 

 


Forrás:
Viadukt SE, Biai Görkori, szerkesztette: BNS

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture