Különleges Szent Iván-éji programokkal várja a közönséget pénteken este a Fővárosi Állat- és Növénykert: színpadi műsor, tűzzsonglőr-bemutató, planetáriumi vetítés, állatos program, fényfestés, táncház és tűzugrás is lesz.

Június 24-én napközben az állatkert a szokásos rendnek megfelelően lesz nyitva, majd bezár, és 19 órakor újra kinyit az állatkerti Szent Iván-éjre érkező látogatók előtt. A programok 23 óra utánig tartanak, éjfélig lehet az állatkert területén tartózkodni – közölte az intézmény az MTI-vel.

Az est kínálatában szerepel többek között fókashow, elefánttréning és cápák közé merülő búvárok. A Főkapu téren interaktív zsonglőrbemutatóval, tűzzsonglőrökkel és LED show-val várják az érdeklődőket, de lesz táncház, sőt tűzugrás is a Csürrentő zenekarral, valamint Fortuna kereke kvízjáték ajándékokért. A Holnemvolt Vár színpadán lószerszámos zsákbamacska, tűztáncbemutató és SmartPoi tűzvarázs szerepel műsoron.

A programkínálat része az Éjjeli randevú: csillagászokkal szerveznek beszélgetést, amelyen a mítoszokról és a totemállatokról lehet többet megtudni, és lesz interaktív felolvasás is Bojti Anna Éjszaka az állatkertben című könyvéből. Az érdeklődőknek előadásokat is tartanak legendás sárkányokról, a világító állatokról és a csillagászatról.

Ezek mellett elvarázsolt erdő, fényfestés, planetáriumi vetítés, szerelmi jóslás, boowhacker ütőshangszerprogram, cajon élménydobolás, interaktív zenebemutató, arcfestés, csillámfestés, bátorságpróba, titkosírás, kreatív kézműveskedés és Szent Iván-éji szelfipont is lesz.

A részletes programkínálat megtalálható az állatkert honlapján és hivatalos Facebook-oldalán is.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a WEBOLDAL.NET

Hide picture