Megosztás:

Szavazott a képviselő-testület a mai ülésen. Többek között Tarjáni István polgármester indítványozta a testület korábbi döntésének visszavonását a Budapest-Balaton kerékpárút Szabadság út-Nagy utcai szakaszával kapcsolatban. Az indítványra a népszavazás eredménye miatt került sor. 

A képviselő-testület döntött, a Budapest-Balaton kerékpárút nem fog a Szabadság utca-Nagy utca nyomvonalon menni! – írta Mohácsy István képviselő Facebook oldalán ma délután, közvetlenül a döntést követően.

A testület név szerinti szavazással, egyhangúlag 12 igennel döntött arról, hogy visszavonja korábbi döntését a Szabadság út-Nagy utcai nyomvonallal kapcsolatban, tehát a BuBa Biatorbágyot érintő szakasza nem a főúton fogja átszelni várost.

 

A népszavazás ugyan érvénytelen volt, mert a résztvevők száma nem érte el az 50%-ot, a szavazás arányai miatt azonban mégis úgy döntöttek a testület egyes tagjai, hogy javaslatot tesznek, ami a kerékpárút Szabadság út-Nagy utcai nyomvonalával kapcsolatos döntés visszavonására irányul. A javaslatban szerepel a nyomvonal újratárgyalása is az állami szervekkel – derült ki a képviselő-testületi ülésen elhangzottakból.

A döntéssel kapcsolatban a Völgyhíd TV kérdezi ma a polgármestert, az interjú látható lesz a Facebook oldalunkon, a weboldalon és a Völgyhíd TV Youtube csatornáján is.

 


Iratkozzon fel hírlevelünkre!


KÖVESSEN minket itt is:


Artisjus Egyesület
1016 Budapest, Mészáros u. 15-17.
Tel: (1) 488 2600
Fax: (1) 212 1544
info@artisjus.com


A Völgyhíd Tv médiaszolgáltatási tevékenységét
és műszaki fejlesztését a
Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

 

Összes videónk a szerzői jog védelme alatt áll. Engedély nélküli felhasználása tilos. (Szerzői jogi törvény: 1999. évi LXXVI. törvény)


Készítette és karbantartja a Számítógépes.com

Hide picture